Om oss

Vår advokatbyrå

Fröberg & Lundholm Advokatbyrå är Sveriges ledande advokatbyrå inom mark- och miljörätt med en unik spetskompetens och erfarenhet inom rättsområdet. Vår rådgivning präglas av stort engagemang och en djup branschkännedom.

Vi arbetar med svenska och internationella projekt inom en rad olika branscher. Inom mark- och miljörättsområdet kan vi bistå med rådgivning i absolut framkant. Våra långvariga relationer med våra klienter ger oss en unik branschkännedom, vilket gör att vår rådgivning präglas av en djup förståelse och ett stort engagemang för våra klienters verksamhet.

Vad vi än gör prioriterar vi lagarbete, såväl inom byrån som tillsammans med våra klienter och deras övriga konsulter. Vi ser detta som nyckeln till framgång. Genom vårt breda kontaktnät kan vi snabbt hantera våra klienters frågor och sätta ihop ett team anpassat efter det specifika uppdraget. Vi finns alltid tillgängliga för att snabbt kunna möta våra klienters behov.

Med engagemang, flexibilitet, skicklighet och kreativitet hittar vi alltid innovativa och skräddarsydda lösningar anpassade efter våra klienter och deras behov. Vi vågar påstå att vi är Sveriges ledande advokatbyrå inom mark- och miljörätt.

Kontakta oss
Boutique firm with vast experience handling environmental law.