Fröberg & Lundholm Advokatbyrå

Ledande inom mark- och miljörätt

Om oss

Fröberg & Lundholm Advokatbyrå är specialiserad på mark- och miljörätt. Byrån har en unik spetskompetens och erfarenhet inom rättsområdet. Erfarenheten förvaltas av dedikerade, erfarna och skickliga jurister som alla besitter en bred och djup branschkännedom. 

Samtliga jurister vid byrån har en gedigen bakgrund inom mark- och miljörättens område, med erfarenhet från bl.a. mark- och miljödomstol, bolag, departement och myndighet. Inom byrån ryms även en f.d. bergmästare samt Mark- och miljööverdomstolens f.d. ordförande.

Byråns uppdrag rymmer såväl internationella som svenska infrastrukturprojekt samt rådgivning till ledande bolag inom branscher som pappers- och massaindustrin, gruvindustrin, energisektorn, avfallsindustrin m.m. Vi är experter inom miljöstraffrätt och noterbar är byråns rådgivning till andra stater kring såväl svensk som EU-rättslig miljölagstiftning. 

Genom vårt engagemang, flexibilitet, skicklighet och kreativitet hittar vi alltid innovativa och skräddarsydda lösningar anpassade efter våra klienter och deras behov. Byrån befinner sig i mark- och miljörättens framkant.

Vårt arbete

Vi besitter ett brinnande intresse för våra klienters verksamhet och de branscher som våra klienter verkar i. Vi tror detta märks. Vi har kapacitet att ta oss an stora projekt och tillståndsansökningar, men vi biträder också gärna i specifika frågor inom mark- och miljörättens område – allt beroende på våra klienters behov.

Vi har ofta långvariga relationer med våra klienter, vilket gör att vi kan lämna anpassad rådgivning baserat på varje klients specifika verksamhet och behov. Detta, tillsammans med vår gedigna kunskap, erfarenhet och intresse, gör att vi kan presentera strategiska lösningar för det som är viktigast för oss – våra klienters verksamhet.

Vad vi än gör prioriterar vi lagarbete, såväl inom byrån som tillsammans med våra klienter och deras övriga konsulter. Vi ser detta som nyckeln till framgång. Genom vårt breda kontaktnät kan vi snabbt hantera våra klienters frågor och sätta ihop ett team anpassat efter det specifika uppdraget. Hos oss finns alltid en jurist tillgänglig för att snabbt kunna hantera våra klienters frågor.

Fröberg & Lundholm Advokatbyrå utser ny delägare

Fröberg & Lundholm Advokatbyrå utser ny delägare

Fröberg & Lundholm Advokatbyrå har valt in advokaten Emma Lund som ny delägare i byrån med verkan från den 1 september 2019. Byrån har även … Läs mer